Nasze Menu

Nasze specjały

Kuchnia zajazdu

Przystawki

Krewetki Skwierczące (120 g)

W emulsji maślanej z czosnkiem i świeżą natką /
podane na rozgrzanym żeliwie

Carpaccio Wołowe (120 g)

Polędwica wołowa / kapary / rukola / parmezan

Kaszanka Gospodarza (150 g)

Z patelni z podrobami i cebulką / jajko sadzone / ogórek kiszony

Menu główne

Dania Mięsne

Polędwica wołowa z sosem borowikowym i ziemniakami puree

Ryby i owoce morza

Dorsz pieczony z koperkiem podany z grillowanymi warzywami

Desery Rozkoszne

Tiramisu z dodatkiem egzotycznych owoców do rozkoszy podniebienia

cake, chocolate, chocolate cake-1850011.jpg

Tiramisu

Delikatne, kremowe tiramisu z warstwami kawy nasączonej biszkoptem i aromatycznym mascarpone, posypane kakao.

Napoje Egzotyczne

Sok ananasowy z imbirem – orzeźwiający dodatek

Desery

Crème brûlée z dodatkiem świeżych owoców i lodów waniliowych

Rezerwuj z Nami

Skorzystaj z najlepszych ofert na niezapomniane doznania kulinarne i noclegowe

Scroll to Top