Nasze Menu
Nasze specjały
Kuchnia zajazdu

Przystawki
Krewetki Skwierczące (120 g)
W emulsji maślanej z czosnkiem i świeżą natką /
podane na rozgrzanym żeliwie
Carpaccio Wołowe (120 g)
Polędwica wołowa / kapary / rukola / parmezan
Kaszanka Gospodarza (150 g)
Z patelni z podrobami i cebulką / jajko sadzone / ogórek kiszony
Menu główne
Dania Mięsne
Polędwica wołowa z sosem borowikowym i ziemniakami puree
Ryby i owoce morza
Dorsz pieczony z koperkiem podany z grillowanymi warzywami
Desery Rozkoszne
Tiramisu z dodatkiem egzotycznych owoców do rozkoszy podniebienia


Tiramisu
Delikatne, kremowe tiramisu z warstwami kawy nasączonej biszkoptem i aromatycznym mascarpone, posypane kakao.
Napoje Egzotyczne
Sok ananasowy z imbirem – orzeźwiający dodatek
Desery
Crème brûlée z dodatkiem świeżych owoców i lodów waniliowych